Logo

Arbeta hos oss

Vi erbjuder omsorg, service och Jour dygnet runt. Ansvarsfull Omsorg jobbar med hög kvalitét som en av våra grundpelare. Är du undersköterska, eller har du motsvarande kompetens, tveka inte att höra av dig till oss. Vi behöver förstärka vårt team med duktiga medarbetare så gott som ständigt.

 

Vi strävar efter att ha en personalstyrka med hög kompetens därför jobbar vi med individuell kompetensutveckling. Med högre kompetens kan vi arbeta mer förebyggande och skapa större förståelse för både varandras arbete och för vår egen roll i hela vård- och omsorgskedjan.

Vi brinner för att fler anställda ska må bra och vara friska. Genom att erbjuda möjligheter, frihet och kunskap strävar vi efter att så många anställda som möjligt ska erbjudas en stimulerande väg till bättre hälsa och större välbefinnande. Därför erbjuder vi våra medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag.

 

Vi befinner oss i en värld i ständigt förändring och det gör även brukarnas krav. Vår vision är att skapa framtidens vård och omsorg och för att lyckas med det behöver vi din hjälp. Är du intresserad av att arbeta hos oss? Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till oss redan idag!

Maila ditt CV till oss; jobb@ansvarsfullomsorg.se

 

Jobba hos oss

 

Kommunal kollektivavtal

Ansvarsfull Omsorg har träffat kollektivavtal för sina anställda.


Kommunal